ebbalightforce.blogg.se

2016-11-30
21:57:21

Omg

Hej!

Ok, jag har varit så himla hype över hemstallet de två senaste dagarna. Och NU är det äntligen här!! Så fort jag loggade in så red jag in i mitt hemstall. Ohh j*vlar!! Det är så perfekt! Först när jag kom in var det lite kaos där inne, men jag fixade det. Så nu har jag tolv hästar hemma! :) Vanligtvis har jag bara 6-7 hästar. ^^ Det känns så skönt att slippa tränga ihop hästarna i en liten box tillsammans. :D En sak jag verkligen gillar är hagen! Det är bara att byta hästar helt gratis nu. :D Och jo.. Har ni sett game news? ;)
HOLY MOTHER!!
Först hemstallet och nu Jorvik City!? Asså neeeeeeej!!!!!!!!!!! <3
Moving on
En sak jag tycker var lite mindre bra är boxen som är reserverad för hästen man rider på. För när man sitter upp på en annan häst så ändras namnskylten. :/ Jaja.. 
Mystable får helt klart en 10/10 i betyg!! <3 
Nu är det ju så att jag inte tog några bilder inuti just mitt stall, men ni vet ju hur det ser ut.;)

Ebba o hästarna<33
2016-11-28
14:39:29

Mystable!!!

SPOILERVARNING

Hej!
Har ni sett teasern på mystable? Jag har sett den minst 100 ggr, och jag kan verkligen inte sluta titta!
Här är då alla boxplatser. Det ser så himla stort och rymligt ut! Perfekt verkligen! Asså nej, jag dööör!
Sadelkammare. Jag undrar om det finns någon funktion är inne. Men jag bryr mig inte så mycket om det. Det är väldigt fint!
 Såhär kommer det förmodligen se ut när man väl kommer in i stallet. En liten detalj jag älskar är namnskyltarna.<3
 Här har vi.. (Har tappat ordet hehe..) stället där man förvarar hö och så. ^^
 #speachless
 En fin bild på fönster. xD
 
Detta är nog det jag är väldigt exalterad över. Ser ni vad det är?
 En SPOLSPILTA! Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen på att man kan ställa sin häst där och spola av den mm. <3<3<3
 
 Detta gillar jag också. Det ser ut som att det kan vara som sitt egna lilla rum där man kan förvara sina grejor. (Och kanske fika xD)
Det var den sista bilden. Asså shit. Jag finner inga ord! Det är bara så himla perfekt! Jag antar också att jag inte är den enda som längtar så himla mycket att man håller på att dö? ;)
Ebba o hästarna<33
2016-11-24
18:01:00

Vanillaice/Vilma

Hej!
Vilma är en Frisisk sporthäst på 8 år. Vilma är ganska stor med sin mankhöjd på 170 cm. 
Hon används mest inom dressyren och hoppningen. Hon tycker att hoppning är väldigt roligt, men vi siktar mera på dressyr. Vilma är nämligen väldigt duktig i dressyr, hon har till och med vunnit nåra tävlingar i dressyren. Vilma är även en väldigt lugn och mysig häst att både rida och sköta. Ibland kan hon busa lite. ;) Hon är helt kär i äpplen och vi brukar därför ta en tur till äppeludden lite då och då. Vatten och snö gillar hon också, men hon föredrar att rida på uteritt i skogen. Om man nu har äpplen med sig! ;)
Vilma föddes utanför Jorvik och ägdes av ett par som ägde en bondgård. De red nästan aldrig och de sålde henne. Hon stod mest inne i stallet och hade det tråkigt. Hon kom sedan till en ridskola, men nästan ingen där vågade rida henne. Hon hade nämligen blivit rädd för ett barn och kastat sig undan. Hon gick nästan bara på barnlektioner så nästan alla var rädda för henne. Då fick hon stå i sin box igen och då kom hon till Jorvik. <3
 
Ebba o hästarna<33