ebbalightforce.blogg.se

2016-08-09
19:28:42

Hemstall: Moorland

Hej!
Idag ska jag recensera Moorlandstallet. Det var väldigt längesen jag gjorde en recension om ett hemstall och jag har bara gjort en av de. Nu kör vi!
Moorland är det stallet alla spelare börjar i. När man skapat sin karaktär och häst kommer man direkt till Moorland.   Moorland är alltså det "offeciella" hemstallet för spelare som inte är Star Riders. Jag gillar Moorlandstallet väldigt mycket. Jag tycker det är detaljerat och fint, och det finns en cavaletti bana, en paddock och en pole bending bana. Man kan alltså träna mycket western i Moorland. :) Moorland är också en ganska bra plats som man kan rida uteritter på. Man kan rida runt Nilmers högland och man kan ta en liten tur hela stället. Som jag sa tidigare gillar jag verkligen Moorland, men varför flyttar jag då inte dit? Jo eftersom det är så himla många där! Man får verkligen ingen lugn och ro. :/ Hade det inte varit så många där hade jag helt klart flyttat dit. ;)
 
Moorlandstallet får av mig 3,5/5 i betyg. :)
Ebba o hästarna<33
Kommentar:
2016-08-12 @ 10:19:05

Älskar verkligen Moorlandstallet, tycker bara de är så mysigt och hemtrevligt! :) Jag skulle nog ge samma betyg som du :D
Här hittar du förresten vår blogg :)
http://sunforestblogg.weebly.com/senaste-inlaumlggen

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: