ebbalightforce.blogg.se

2015-12-31
12:40:15

Spoilervarning!

Vill du inte bli spoilad? Läs inte inlägget då!
Hej!
Detta kom ut på sso's facebook sida:
Dessa kommer alltså komma ut nästa vecka. Tror jag. cx 
Jag är inte sådär jätteförtjust i dem, men de till höger är fina! :) Jag är fortfarande osäker på om jag gillar den andra. Det ser ut som en skäck, men gillar inte manen..
Men men, vi får väl se när dem kommer till Jorvik!
Ebba o hästarna<33
2015-12-29
03:10:00

De 5 första hästar som jag tänkt köpa.

Hej!
Idag tänkte jag visa er dem fem första hästarna som jag tänkt köpa och varför just dem.
Jag är helt säker på dem första två. Annars kommer säkert listan ändras om en vecka eller två. ^^ Fast det är ganska självklart ändå, det kommer ju nya hästar med jämna mellanrum. :P
I alla fall, nu kör vi! (Jag ber om ursäkt för ljuset..)
 
Nr 1
 Så fin! Jag har typ alltid velat ha den och snart är den min! <33
Nr 2. Japp texten är på sidan, men inte nu längre. cx Jag gilllar denna, gjorde inte det förut dock. Jag tycker om hur dem har gjort den. :)
 Den här hästen=<3 *.* Men seriöst! Hur söt är den inte!?
 
Nr 3
 Black beauty.<3 Väldigt söt, den har inga tecken alls, det gillar jag faktiskt! Den vågiga manen är också en hiss på den! :)
 
Nr 4
 Jag har faktiskt velat ha denna ganska länge, men jag har aldrig köpt den. Jag tycker den är jättefin, kanske lite glansig bara. :P Jag har bara en Arab så det vore också kul med en till. ^^
 
Nr 5
"Det där är en brun bajshäst ju!" tänker ni nu. Så tänkte jag med förut, men av någon anledning ändrade jag uppfattning. Asså titta på den! 
Ja, det var dem hästarna jag tänkt att köpa först. Som jag sa innan kommer listan garanterat att ändras, men än så länge är jag nöjd med den!
Ebba o hästarna<33